E premte, 21 Kor 2017
 
 
E martë, 22 Nandor 2011 22:29

Avastin-FDA revokim për kancer gjini

Shkruar nga 
Vlerësoni këtë artikull
(2 vota)
Paralajmërim sigurie: Komisioneri i FDA, Margaret A. Hamburg, MD, ka revokuar aprovimin e Avastin'ës (bevacizumab; Genentech) për tretman të kancerit të gjinit pas konkludimit që bari nuk ka qenë i sigurt dhe efektiv për atë përdorim. Shikoni këtu
Lexo 5564 herë Modifikuar për herë te fundit më E martë, 22 Nandor 2011 22:30