E mërkurë, 27 Dhe 2017
 
 
Banerat
Daonil - dyshim për dy seri të falsifikuara pdf Shtyp Email
Renditja e përdoruesit: / 2
DobëtMirë 
Lajme - Farmakovigjilencë
E premte, 12 Korrik 2013 10:08

5 korrik 2013

Sipas portalit serb pharmanetwork, në tregun e Serbisë janë paraqitur dy seri të barit Daonil (glibenklamid- antidiabetik oral) Jugoremedija, për të cilat dyshohet që janë të falsifikuara.

Seritë e dyshuara janë me këta numra numra serik dhe datë skadimi:

8740022011 dt. skadimit: shkurt 2015

8749022011 dt. skadimit: shkurt 2015

Sipas prodhuesit të autorizuar të barit, seritë e fundit të prodhuara në këtë fabrikë janë nga viti 2009.

Share