E mërkurë, 27 Dhe 2017
 
 
Romiplostim - aprovohet nga FDA pdf Shtyp Email
Renditja e përdoruesit: / 1
DobëtMirë 
Lajme - Lajmet më të reja
E hanë, 29 Shtator 2008 01:00

romiplostim
romiplostim
22 Gusht 2008 - U.S. Food and Drug Administration ka aprovuar sot Nplate (romiplostim), produktin e parë i cili stimulon direkt palcën ashtrore për të prodhuar trombocitet e nevojshme te pacientët me një çrregullim të rrallë të gjakut i cili mund të çojë deri te gjakrrjedhja serioze.

Share