E premte, 21 Kor 2017
 
 
Banerat
E mërkurë, 30 Nandor 2011 04:18

Erwinaze-për leukemi akute limfoblastike

EUSA Pharma ka njoftuar që FDA ka aprovuar barin e tyre bonjak Erwinaze (asparaginaza Erwinia chrysantemum) për tretman të leukemisë akute limfoblastike (ALL) në pacientët me tejndjeshmëri në aspariginazën e derivuar nga E. coli.

Publikuar në Lajmet më të reja
E mërkurë, 30 Nandor 2011 04:18

Erwinaze-për leukemi akute limfoblastike

EUSA Pharma ka njoftuar që FDA ka aprovuar barin e tyre bonjak Erwinaze (asparaginaza Erwinia chrysantemum) për tretman të leukemisë akute limfoblastike (ALL) në pacientët me tejndjeshmëri në aspariginazën e derivuar nga E. coli.

Publikuar në Lajmet më të reja
E enjte, 24 Nandor 2011 01:40

Firazyr-për angioedemë hereditare

Firazyr
25 Gusht 2011. FDA ka aprovuar Firazyr injeksionet për tretman të sulmit akut të angioedemës hereditare (HAE).

Publikuar në Lajmet më të reja
E enjte, 24 Nandor 2011 01:40

Firazyr-për angioedemë hereditare

Firazyr
25 Gusht 2011. FDA ka aprovuar Firazyr injeksionet për tretman të sulmit akut të angioedemës hereditare (HAE).

Publikuar në Lajmet më të reja
E enjte, 24 Nandor 2011 01:40

Firazyr-për angioedemë hereditare

Firazyr

25 Gusht 2011. FDA ka aprovuar Firazyr injeksionet për tretman të sulmit akut të angioedemës hereditare (HAE).

 

Publikuar në Lajmet më të reja
E martë, 22 Nandor 2011 22:29

Avastin-FDA revokim për kancer gjini

Paralajmërim sigurie: Komisioneri i FDA, Margaret A. Hamburg, MD, ka revokuar aprovimin e Avastin'ës (bevacizumab; Genentech) për tretman të kancerit të gjinit pas konkludimit që bari nuk ka qenë i sigurt dhe efektiv për atë përdorim. Shikoni këtu
Publikuar në Flash lajme
E martë, 22 Nandor 2011 22:29

Avastin-FDA revokim për kancer gjini

Paralajmërim sigurie: Komisioneri i FDA, Margaret A. Hamburg, MD, ka revokuar aprovimin e Avastin'ës (bevacizumab; Genentech) për tretman të kancerit të gjinit pas konkludimit që bari nuk ka qenë i sigurt dhe efektiv për atë përdorim. Shikoni këtu
Publikuar në Flash lajme
E martë, 22 Nandor 2011 22:29

Avastin-FDA revokim për kancer gjini

Paralajmërim sigurie: Komisioneri i FDA, Margaret A. Hamburg, MD, ka revokuar aprovimin e Avastin'ës (bevacizumab; Genentech) për tretman të kancerit të gjinit pas konkludimit që bari nuk ka qenë i sigurt dhe efektiv për atë përdorim. Shikoni këtu

Publikuar në Flash lajme
E martë, 22 Nandor 2011 21:41

SSRI-dozat e larta dhe aritmitë

 

citalopram
citalopram

24 gusht, 2011 – Antidepresanti citalopram (Celexa, Forest Laboratories) nuk duhet të përdoret në doza më të larta se 40 mg në ditë për shkak të shqetësimeve se ai mund të shkaktojë ndryshime potencialisht fatale në ritmin e zemrës, paralajmëron Food and Drug Administration (FDA) e SHBA.

 

Publikuar në Farmakovigjilencë
E martë, 22 Nandor 2011 21:41

SSRI-dozat e larta dhe aritmitë

 

citalopram
citalopram

24 gusht, 2011 – Antidepresanti citalopram (Celexa, Forest Laboratories) nuk duhet të përdoret në doza më të larta se 40 mg në ditë për shkak të shqetësimeve se ai mund të shkaktojë ndryshime potencialisht fatale në ritmin e zemrës, paralajmëron Food and Drug Administration (FDA) e SHBA.

 

Publikuar në Farmakovigjilencë
<< Fillo < Para 1 2 Tjetri > Fund >>
Faqe 1 nga 2