E premte, 21 Kor 2017
 
 
Banerat
E hanë, 14 Mars 2011 03:36

Benlysta-për lupus erythematosus

Image
Benlysta
10 Mars 2011. FDA ka aprovuar Benlysta (belimumab për injeksion; Human Genome Sciences and GlaxoSmithKline) për tretman të lupusit aktiv autoantitrupa-pozitiv (lupus erythematosus sistemik) në pacientët që marrin terapi standarde, përfshirë kortikosteroidet, antimalarikët, imunosupresivët dhe barnat antiinflamatore josteroidale.
Publikuar në Lajmet më të reja
E hanë, 14 Mars 2011 03:36

Benlysta-për lupus erythematosus

Image
Benlysta
10 Mars 2011. FDA ka aprovuar Benlysta (belimumab për injeksion; Human Genome Sciences and GlaxoSmithKline) për tretman të lupusit aktiv autoantitrupa-pozitiv (lupus erythematosus sistemik) në pacientët që marrin terapi standarde, përfshirë kortikosteroidet, antimalarikët, imunosupresivët dhe barnat antiinflamatore josteroidale.
Publikuar në Lajmet më të reja
E hanë, 14 Mars 2011 03:36

Benlysta-për lupus erythematosus

Image
Benlysta
10 Mars 2011. FDA ka aprovuar Benlysta (belimumab për injeksion; Human Genome Sciences and GlaxoSmithKline) për tretman të lupusit aktiv autoantitrupa-pozitiv (lupus erythematosus sistemik) në pacientët që marrin terapi standarde, përfshirë kortikosteroidet, antimalarikët, imunosupresivët dhe barnat antiinflamatore josteroidale.
Publikuar në Lajmet më të reja