E premte, 21 Kor 2017
 
 
Banerat
E mërkurë, 11 Korrik 2012 13:17

Perjeta-aprovohet nga FDA

Perjeta

Klasa farmakologjike:

Inhibitor i dimerizimit të receptorit human të faktorit të rritjes epidermale (HER2).

Përbërësi(t) aktiv:

Pertuzumab 420 mg/14 mL (30mg/mL); solucion për injeksion IV; pa konservans.

INDIKACIONE(T):

Në kombinim me trastuzumab dhe docetaksel: për tretman të pacientëve me HER2-pozitiv kancer metastazik gjini të cilët nuk kanë marrë terapi të mëparshme anti-HER2 ose kimioterapi për sëmundje metastazike.

 

Publikuar në Lajmet më të reja