E mërkurë, 19 Kor 2017
 
 
Barnatoret-Farmacitë

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Direktoria e barnatoreve-farmacive në Shqipëri dhe Kosovë

Shqipëri (474/30 )

Farmacitë-barnatoret në ShqipëriBerat, Bilisht, Durrës, Elbasan, Ersekë, Fier, Gjirokastër, Gramsh, Kavajë, Korçë ...

Kosovë (436/43 )

Barnatoret-farmacitë në KosovëBardhosh, Besi, Deçan, Dragash, Drenas, Ferizaj, Fushë Kosovë, Gjakovë, Gjilan, Graçanicë ...

Plangaj

Qemal Stafa
4000 Shkodër Albania

Kruja

Qemal Stafa
2500 Shkodër Albania

ENI

J.Trade
2001 Durrës Albania

Ujka

Vasil Shanto
2500 Shkodër Albania

Lola

A.Kelmendi
4000 Shkodër Albania

Rudina

Vasil Shanto
2500 Shkodër Albania

L.KONDAKCI

Rrogozhine
2500 Kavajë Albania

Shkozet

Shkozet
2001 Durrës Albania

Zhabjaku

Naim Gjylbeku
4000 Shkodër Albania

Lola&Anita;

Lagja 4
2500 Kavajë Albania

Tahiri

Vasil Shanto
2500 Shkodër Albania

ARDI

Lagja 3
2500 Kavajë Albania

Sydrel

A.Kelmendi
4000 Shkodër Albania

Rjolli

A.Kondi
4000 Shkodër Albania

Bineri

9Maji
2001 Durrës Albania

Dea

Lagja 17
2001 Durrës Albania

Pjerani

Lagja 3 Heronjtë
4000 Shkodër Albania

Luleta

Vasil Shanto
4000 Shkodër Albania

Memishaj

K.Kazanxhi
2001 Durrës Albania

Canusholli

Perash
4000 Shkodër Albania
<< Fillo < Para 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetri > Fund >>
Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds