E enjte, 19 Kor 2012
 
 
E martë, 10 Maj 2011 01:33

Topiramat-çarje e buzës dhe qiellzës

topiramat
topiramat
FDA e ShBA ka njoftuar profesionistët shëndetësor dhe pacientët për rritje rreziku nga zhvillimi i çarjes së buzës dhe/ose çarjes së qiellzës në foshnjat e lindura nga gratë e trajtuara me topiramat gjatë shtatzanisë.

Publikuar në Farmakovigjilencë
E martë, 10 Maj 2011 01:33

Topiramat-çarje e buzës dhe qiellzës

topiramat
topiramat
FDA e ShBA ka njoftuar profesionistët shëndetësor dhe pacientët për rritje rreziku nga zhvillimi i çarjes së buzës dhe/ose çarjes së qiellzës në foshnjat e lindura nga gratë e trajtuara me topiramat gjatë shtatzanisë.

Publikuar në Farmakovigjilencë