E premte, 21 Sht 2012
 
 
E enjte, 23 Dhetor 2010 01:13

Echinacea si placebo

Echinacea Sipas rezultateve nga një trial i randomizuar, placebo-i kontrolluar i publikuar në numrin e 21 Dhjetorit të Annals of Internal Medicine, përdorimi i formulacionit të rrënjës së terur të echinacea ka qenë i shoqëruar me rënje minore, jo-statistikisht signifikante në kohëzgjatje dhe peshë të simptomave të flamës.
Publikuar në Lajmet më të reja
E enjte, 23 Dhetor 2010 01:13

Echinacea si placebo

Echinacea Sipas rezultateve nga një trial i randomizuar, placebo-i kontrolluar i publikuar në numrin e 21 Dhjetorit të Annals of Internal Medicine, përdorimi i formulacionit të rrënjës së terur të echinacea ka qenë i shoqëruar me rënje minore, jo-statistikisht signifikante në kohëzgjatje dhe peshë të simptomave të flamës.
Publikuar në Lajmet më të reja