E premte, 21 Sht 2012
 
 
E hanë, 01 Nandor 2010 19:54

Teflaro-antibiotik i ri

Image

29 Tetor 2010

Food and Drug Administration e SHBA sot ka aprovuar Teflaro (ceftarolin fosamil), një antibiotik injektues për tretman të të rriturve me pneumoni bakteriale të fituar në komunitet (PBFK-CABP) dhe infeksione akute bakteriale të lëkurës dhe strukturave lëkurore (IABLSL-ABSSSI), përfshirë Staphylococcus aureus meticilinë-rezistent (SAMR-MRSA).

Publikuar në Lajmet më të reja
E hanë, 01 Nandor 2010 19:54

Teflaro-antibiotik i ri

Image

29 Tetor 2010

Food and Drug Administration e SHBA sot ka aprovuar Teflaro (ceftarolin fosamil), një antibiotik injektues për tretman të të rriturve me pneumoni bakteriale të fituar në komunitet (PBFK-CABP) dhe infeksione akute bakteriale të lëkurës dhe strukturave lëkurore (IABLSL-ABSSSI), përfshirë Staphylococcus aureus meticilinë-rezistent (SAMR-MRSA).

Publikuar në Lajmet më të reja