E enjte, 13 Sht 2012
 
 
Flash lajme

Flash lajme (1)

E martë, 22 Nandor 2011 22:29

Avastin-FDA revokim për kancer gjini

Shkruar nga
Paralajmërim sigurie: Komisioneri i FDA, Margaret A. Hamburg, MD, ka revokuar aprovimin e Avastin'ës (bevacizumab; Genentech) për tretman të kancerit të gjinit pas konkludimit që bari nuk ka qenë i sigurt dhe efektiv për atë përdorim. Shikoni këtu