E premte, 21 Kor 2017
 
 
Banerat
Arkivat

Filtra 

  • Deklarata e Konferencës në Basel

    Lajme - Lajmet më të reja
    16 Prill 2010Konferenca Internacionale “Drejt implementimit praktik të Konventës të Këshillit të Europës për falsifikimin e produkteve medicinale dhe krimeve të ngjashme që involvojnë kërcë...
  • Barnat e kundërmbaruara-MEDICRIME

    Lajme - Lajmet më të reja
    Bazel (Zvicër), 16.04.2010 – Më shumë se 140 pjesëmarrës, zyrtarë të lartë nga autoritetet shëndetësore, forcimi i ligjit dhe drejtësia nga rreth 40 shtete, organizata dhe institucione internaci...