E premte, 21 Kor 2017
 
 
Banerat
Arkivat

Filtra 

  • Panenza-Vaksinë për A(H1N1)

    Lajme - Lajmet më të reja
    Panenza®  Panenza®, vaksinë e paadjuvantuar kundër gripit pandemik A (H1N1)v, e licencuar  për përdorim te të rriturit dhe te fëmijët 6 muajsh dhe më të vjetërLion, Francë – 16 N&...