E enjte, 28 Dhe 2017
 
 
Erwinaze-për leukemi akute limfoblastike pdf Shtyp Email
Renditja e përdoruesit: / 1
DobëtMirë 
Lajme
E mërkurë, 30 Nandor 2011 04:18

EUSA Pharma ka njoftuar që FDA ka aprovuar barin e tyre bonjak Erwinaze (asparaginaza Erwinia chrysantemum) për tretman të leukemisë akute limfoblastike (ALL) në pacientët me tejndjeshmëri në aspariginazën e derivuar nga E. coli.

Ky aprovim është i bazuar në rezulatet e studimeve klinike në 630 pacientë me ALL. Në studimin kryesor të efikasitetit në 58 pacientë, 100% të pacientëve të vlerësuar kanë arritur pikën përfundimtare primare të aktivitetit të aspariginazës.

Erwinaze është enzim i aspariginazës që ulë nivelin e aspariginazës në qarkullimin e gjakut. Aspariginaza është esenciale për rritjen e qelizave dhe heqja e saj nga gjaku inhibon rritjen e qelizave që shoqërohen me leukeminë akute limfoblastike. Erwinaze është e indikuar si pjesë integrale e regjimit të shumëfishtë me barna për tretman të pacientëve me ALL të cilët zhvillojnë tejndjeshmëri në produktet e deritashme që derivohen nga E. coli.

Erwinaze është në dispozicion si 10, 000 IU aspariginaza Erwinia chrysanthemi për një flakon.

Për ma shumë informacione vizitoni www.erwinaze.com

Share